19-06-07

duurloop

Wat een prachtig weertje vandaag. Dit is, samen met morgen, een van de meest stresserende dagen van mijn jonge leventje! Afwachten van de sollicitatie en overmorgen de beruchte verdediging van m'n eindwerk voor een jury! Dat laatste zal wel meevallen, dat heb je tenslotte voor een groot stuk zelf in de hand hoewel Murphy nooit veraf is!
Back to the sports. Zoals Homer eerder al zei: "verandering van spijs doet... euh... lopen". Ik was ook wel stilaan toe aan een ander rondje dan het geen ik nu echt al moe ben. Dus even op een route-afmeet-ding-site een andere lus uitgetekend dan dat ik gewoon ben. Vermits het zo warm is een stukje uitgetekend door de zone met de weekendhuisjes in het bos en maar vertrokken voor een loopje van 7km tegen 7min/km. De eerste kilometer wat last van m'n scheenbeen maar dat was snel achter de rug. Na 3,7km kreeg ik een dringend telefoontje en heb dus terplaatste een paar minuten staan ronddraaien. Dan terug vertrokken met hetzelfde goede gevoel maar m'n hartslag lag ondertussen toch iets hoger. Na km 6 begon tot grote ergernis mijn linkerknie wat te zeuren. Blijkbaar begint hij/zij altijd lastig te doen als de belasting wat groot wordt. Zo nu terug thuis en nog wat genieten van het mooi weer voor zolang het duurt.
Cijfertjes:
buh

TripTracker

 

Wat me wel opvalt is dat Triptracker de tijd die ik heb stilgestaan (en dus ook m'n chrono had afstaan) wel heeft meegeteld en dus zo m'n gemiddelde snelheid grandioos de grond in boort...

 

 

 

16:00 Gepost door Jeroen in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.