17-06-07

Doping

Eerst de wespen, dan de pannekoeken en nu de fastfood. Dit keer is geen codenaam voor een of ander verboden product maar de harde realiteit! Gisteren (en ja ik weet dat het geen goed voorbeeld is) bestond mijn middagmaal uit McDonalds, tussendoortje uit een curryrol en het avondeten uit frietjes van het frituur.
Dat belooft voor de weegschaal, deze heb ik sindsdien dan ook niet onder ogen durven komen. Vandaag het ik een fietstraining in gedachten die er als volgt moest uitzien: 10km rustig aan (21-22km/u), 10km doorrijden ( 24-26km/u) en om af te sluiten terug 10km rustig aan. M'n eerste 10km heb ik mij hier ongeveer kunnen aan houden. Mijn snelle 10km had ik precies een of andere misterieuze energiebron aangeboord. Het ging enorm goed en de snelheidmeter ging dan ook regelmatig op en over de 30km/u. Het ging zelfs zo lekker dat ik tijdens mijn laatste 10km moeite had om m'n snelheid te laten zakken. Toch de laatste 3km echt rustig beginnen lostrappen.

De cijfertjes:

buh

 

En een linkje naar TTSM.

15:58 Gepost door Jeroen in Sport | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Lekker sporten na een dagje vettig eten... Heerlijk. Je bent in de buurt gepasseerd met je stalen ros...

Gepost door: Homer | 17-06-07

Van mij Eerst de examens achter de rug, dan eens goed gaan eten en vervolgens een mooi tochtje maken, dat is pas leven! Weer mooi gedaan schat, binnenkort eens een toertje samen?
Dikke zoen!

Gepost door: Liesbet | 17-06-07

De commentaren zijn gesloten.