15-06-07

Versnellingen

Zo de examens (eveneens de laatste voorlopig) zijn achter de rug en het eindwerk is klaar. We kunnen stilaan beginnen afkikken van de schoolbanken.
Zoals eerder deze week gezegd stonden er vandaag versnellingen op het programma nl. 1k in- en uitlopen en 10*100m aan 30sec/100m en natuurlijk iedere keer de hartslag laten dalen tot 110bpm. Het ging eigenlijk best vlot. Ik was al wat euforisch omwille van een sollicitatie en dat was blijkbaar te voelen in m'n training.
Cijfertjes:
buh

Vermits m'n recuperatie blijkbaar vrij goed zit, ga ik ipv mijn hartslag te laten zakken tot 110 gewoon 100m wandelen om hem nog meer te laten zakken.

Ook in verband met ons goede doel heb ik niet stilgezeten: ik ben in de familie aan het rondzoeken naar sponsors die me per gelopen kilometer tussen juli en oktober willen steunen.
Dankzij de inzet van de trouwste webloglopers haalden we deze keer Het Nieuwsblad!! Het artikel kan je HIER online nalezen.

17:34 Gepost door Jeroen in Sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik wist niet dat je al terug was begonnen met je conditietraining, ik wens ja al veel succes en plezier met je verdere training en dat je, je inzet voor het goede doel.

Greetz Jan.

Gepost door: Jan | 16-06-07

De commentaren zijn gesloten.