12-06-07

Loslopen

Ik voelde vandaag toch lichtjes mijn kniën na mijn fietsavontuur van gisteren. Blijven stilzitten lukt me echter toch niet (jaja, nog slechts 1examen en jury te gaan).
Dus heb ik vanavond maar besloten om eens een goeie oude 5km te gaan loslopen tegen 7min/km. Het ging best aardig en de temperatuur was gewoon zalig. Onderweg zag ik in m'n ooghoek nog een loper komen aangesneld, en voor het eerst in m'n leven heb ik iemand die sneller is gewoon laten doen ipv me er achter kapot te lopen.
Hier de cijfertjes:

buh

 

Wat me ook opviel is dat het me blijkbaar eindelijk wat begint te lukken om een constante snelheid te lopen. Naar mijn mening dan toch, hieronder een grafiekje en graag de mening van de "pro's" hierover.

Running - Wuustwezel 12-06-2007, Snelheid - Afstand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morgen een rustdagje en donderdag of vrijdag (want druk druk druk) een versnellingstraining.

20:39 Gepost door Jeroen in Sport | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mooi Mooie constante training en mooie hartslag. Dat komt allemaal in orde, je hartslag zal nog wel verder zakken.
't Is normaal dat je bij een wedstrijd een hogere hartslag hebt bij de start dan normaal, een beetje zenuwen, wat gespannen om goed te starten, ... niets om je zorgen over te maken.

Gepost door: philippe | 13-06-07

Ik maak er me ook niet echt zorgen over philippe. ik vind het alleen ergens lachwekkend dat een jogging (niet eens met klassement) mijn hartslag met bijna 60 slagen (in rust) de hoogte in jaagt.

Gepost door: Jeroen | 13-06-07

De commentaren zijn gesloten.