11-06-07

Fietsen met ATV

Via www.fietsroute.org was ik terecht gekomen bij een route die ATV heeft uitgestippeld in de zomer van 2005. Op zich niets mis mee en zeker niet omdat de route het fietsknooppuntennetwerk (wow wat een woord) volgt. de route en meer informatie voor de geïnteresseerden vind je HIER. Ik was niet van plan om eerst naar Kalmthout te rijden om de route te starten vermits ze ook hier in Wuustwezel passeert. Alle knooppunten in volgorde opgeschreven en hop we zijn weg.
Nog maar goed 11km weg, en al een strook van 1,45km onverhard. Zie je 't komen? Met mijn koersfietske met dunne bandjes?? Van links naar rechts schuiven!! Als het hier maar bij bleef.
We bollen rustig verder tot ik na 23km los op een baan gestuurd werd waar m'n aant werken was. blijkbaar door de werken een pijltje gemist maar gelukkig toch de weg terug gevonden. Mijn geluk was van korte duur want slechts 2km verder werd ik los door de Kalmthoutse heide gestuurd (natuurlijk ook weer 2,3km onverhard).
Nog altijd geen probleem we blijven rustig na een aantal schuivertjes gemaakt te hebben. Een beetje verder sta ik dan weer ongeveer 5min stil voor een spoorweg. Last but not least: enkele km verder weer ne pijl gemist!! Ik heb de route gelaten voor wat ze was en recht naar huis gereden.
Zo zie je maar hoe een simpel tochtje plotseling een waar avontuur wordt .
Het was een heel mooie route maar absoluut niet geschikt om met de koersfiets te rijden.

En nu een frisse pint! ah ja, voor de geïnteresseerden nog het cijfermateriaal:

buh

 

17:33 Gepost door Jeroen in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.