06-06-07

Stratenloop Hoogstraten

Met schitterend weer naar Hoogstraten vertrokken vanavond voor de 5km jogging samen met m'n vriendin. Mijn broer ging ook mee en we hebben afgesproken om samen te blijven. Ik had voorop gesteld om rustig te lopen aan 7min/km maar het ging er toch iets sneller aan toe.
Het was m'n eerste loop "voor publiek" en eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik verschrikkelijk nerveus was. Toen ik stil stond aan de start had ik al een hartslag van ongeveer 120bpm. Hij was dan ook heel de loop verschrikkelijk hoog naar mijn gevoel (gem. 169). De ademhaling en de benen zaten goed, maar het was de warmte waarvan ik vooral last had. gelukkig was er halfweg een bevoorrading waar ik het hoofd koel kon houden dmv een bekertje water. Enfin, vlot uit kunnen lopen en betrekkelijk snel hersteld. Juist eens benieuwd of ik morgen nog kan gaan.

Alle gegevens:

buh

buh2

 

 

 

 

En nog een linkje naar TripTracker er bovenop --> KLIK

 

UPDATE: Zoals je kan zien zijn we nog een stukje blijven uitlopen, dit stuk heeft da garmin ook mee gelogd. Van start tot aankomst hebben we 30:52 gelopen over 4.89km. Wat goed is voor een gemiddelde van 6:19/km of ongeveer 9,5km/h! als ik goed kan tellen tenminste

20:49 Gepost door Jeroen in Sport | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hoogstraten Nog een loper (blogger) van de streek. Knap gelopen.

Gepost door: Edith | 06-06-07

Knap Knappe eerste wedstrijd Jeroen ! 's Normaal dat je zenuwachtig bent, volgende keer zal er wel minder last van hebben. Goe bezig !

Gepost door: philippe | 07-06-07

@Philippe: haha waarschijnlijk wel. Ik denk wel dat ik onder t half uur kan lopen maar we hadden echt met z'n drieën afgesproken samen te blijven. Het was leuk en best wel een belevenis.

@Elastimam: dan liep jij daar rond in het webloglopershirt? Kheb in ieder gevel een vrouw in "ons" shirt zien passeren.

Gepost door: Jeroen | 07-06-07

Hoogstraten in vuur en vlam Jeroen,

Yep ik ben van Hoogstraten. Jij ook?
WAAARMMM he! Ik heb afgezien maar ben wel tevreden. Ons Edith had idd haar T-shirt aan.

Groetjes

Gepost door: Tinne | 07-06-07

haha, ik had ook t meest last van de warmte. Ik ben van Wuustwezel Tinne. Dus we zijn verre buren maar ik denk niet dat er hier dichterbij nog running bloggers zitten (spijtig genoeg).

Gepost door: Jeroen | 07-06-07

De commentaren zijn gesloten.