11-03-07

 

Wat een week! Alleen dinsdag en vandaag tijd gehad om te lopen. vandaag moest ik een 10K wedstrijd doen maar vemrits ik ook vanmiddag weer volgeboekt zit en er niets in de buurt is, wilde ik deze dan maar op m'n eentje doen. het doel was een gem. snelheid van 10.7km/h. Blijkbaar had ik de lat te hoog gelegd want na 1,5km (na mn opwarming) voelde ik al een stekende pijn in m'n schenen. Toch zette ik door tot ik na 2.2km mijn voet omsloeg... AuAuAu!! Zowel mijn enkel en mijn knie hebben een serieuze trek gekregen heb ik t gevoel. Ijs ligt er momenteel op meer kan ik nog niet melden. Dit wordt dus spijtig genoeg enkele dagen verplichte rust. Normaal staat dinsdag mijn volgende training gepland, maar ik zal zien hoe ik mij dan voel.

Ipv 10km wedstrijd was het dus 4.32km met gem.tempo van 9:59....

10:21 Gepost door Jeroen in Sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

06-03-07

 

Lekker seg, vies weer maar dat vind ik verre van erg. Deze middag op de stage ontsnapt om nog eens bij te praten met de vrienden. Natuurlijk gebeurde dit in het bijzijn van vloeibaar goud. 2 Duvels om correct te zijn (jaja, mijn favo biertje). Op tijd terug vertrokken zodat ik om 17u al kon eten en zo nog redelijk vroeg aan mijn training van 12km kon beginnen.
De eerste 6km verliepen zoals normaal, met af en toe een stevig stukje wind op kop. Rond km 8 kreeg ik weer van mijn knietjes te horen dat ze er genoeg van hadden, dat was nu echt wel buiten mij gerekend!! Lekker doorgezet en de laatste 2km verliepen terug pijnloos en gingen zeer vlotjes. Het rare is dat ik nooit in m'n kopke of aan m'n ademhaling gevoeld heb dat het genoeg was. Enkel mijn benen sturen er op aan... Enfin als een waterkieke moe maar voldaan aangekomen na een leuke training.

Cijfertjes:

mp

 

PS: Zou mijn glazen boterhammeke mij dan toch ni zo slecht bekomen zijn?? Dat zou nog eens een makkelijk vol te houden gewoonte zijn!

Greetz

20:32 Gepost door Jeroen in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-03-07

Eindelijk

Na een drukke stage week, waarbij het lopen even achteruit geschoven moest worden, stond ik deze morgen te popelen om te gaan trainen. Het weer zag er veelbelovend uit en de temperatuur was gewoon zalig! Dit zou mijn eerste training worden van meer dan 10km, best wel spannend dus. Een kilometertje in en uitlopen en dan 3*3km aan 6:15. Het eerste snelle interval had ik het zoals gewoonlijk moeilijk met een vast tempo vast te houden. Het tweede interval ging gewoonweg subliem vlot, maar tijdens de tweede helft van het laatste interval liet mijn knie me duidelijk weten dat het genoeg was geweest voor vandaag. Het kilometertje uitlopen heb ik maar gelaten voor wat het was en ben rustig naar huis gewandeld. Eigenlijk moest deze training gisteren gebeuren, maar wegens tijdgebrek dus vandaaag. Jaja, ik weet dat dat eigenlijk niet mag maar kon het toch niet laten.

Cijfertjes:

mp

 

 

Dinsdag staat een duurloop van 12km gepland. Maar vermits ik pas vandaag deze training heb afgewerkt en we op dinsdagmiddag een loopje (ong 5km) met de collega's gepland hebben. Zal ik die training in 2keer uitvoeren. 's middags met de collega's en 's avonds de rest.

12:46 Gepost door Jeroen in Sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |