08-02-07

Vettig

Vettig? Ikke gelukkig niet. Maar dat weer!!! Vandaag een wisselloop afgelegd (jaja, drie dagen op rij getraind) van 6km. Lekker in de sneeuwpap, echt degoutant! Ook begon er een windje op te zetten tussen de weien, dat kon ik nu echt wel missen. Mijn kniën zijn ondertussen het lopen blijkbaar gewoon want ze laten niets meer van zich voelen. Voor de eerste keer in m'n prille loopcarriere voelde ik vandaag wel iets zeurend aan de binnenkant van m'n rechter kuit. Ach ja, het zal wel in 't kopke zitten. Je zou trouwens voor minder na het lezen van al jullie blogs. Verder niet veel nuttig te beweren buiten dat ik me stilaan een duidelijk beeld kan vormen van mijn eindwerk, maar dat boeit jullie ongetwijfeld niet.

Cijfertjes:

mp

 

Kijk eens links op m'n blog..... jaja, eindelijk de kaap van 100km dit jaar overschreden!!! hiphip hoera voor mezelf en natuurlijk voor degene die me steunen en begeleiden! (thnx Mario)
En nog nen dikke hiphip hoera voor al mijn trouwe lezertjes, want mijn bezoekerstellertje is ondertussen de 300 gepasseerd. Dat moet en we vieren he! Dat ga ik doen met morgen een welverdiende (loop)rustdag!

17:46 Gepost door Jeroen in Sport | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

doe zo verder ik hoop dat ge nog veel plezier aan het lopen mag beleven .

Gepost door: mario | 09-02-07

Genieten Geniet van je verdiende looprustdag, van je geslaagde wisselloop, van de kaap van 100 gelopen km's en 300 weblogbezoekers en vooral geniet van het lopen en het leven.

Gepost door: philippe | 09-02-07

De commentaren zijn gesloten.