01-02-07

Verschrikkelijk!

Verschrikkelijk, anders valt deze training niet te omschrijven. Het was een tempoloop van 5km tegen 6min/km. Op zich geen ramp, deze training heb ik zelfs al is voor het schema van Mario gelopen. Het plan was om eerst 500m in te lopen en ook af te sluiten met een rustige 500m. Het inlopen weet ik voor mezelf dat ik dit echt wel nodig heb... Na de eerste "snelle" kilometer begon ik een onaangenaam gevoel gewaar te worden in de onderbenen (knien en schenen), niet dat het pijn was maar toch niet fijn.
Toch doorgezet en na de 2de kilometer was het lastige gevoel verdwenen. Ik heb dit wel meer gehad, de eerste kilometers zijn (tot nu toe) de zwaarste. Toch heb ik me echt door heel de training moeten boksen. Het ging echt slecht, niet dat de hartslag hoog was maar de ademhaling verliep stroef. De 500m die ik had gepland om uit te lopen en ik zelfs gewandeld. Het ging echt slecht. Ik had nu ook wel zowat alles tegen: weinig geslapen, stressy weken op school, mistig (lastig om te lopen vind ik) en de laatste 6dagen wat veel gertraind om goed te zijn denk ik.
Morgen (gelukkig) rustdag, maar ook de training van zaterdag (heuveltraining) ga ik cancellen. Een extra rustdagje kan zeker geen kwaad, zeker niet na een drukke werkdag (zaterdag).
Hier nog de cijfertjes:

mp

 

15:49 Gepost door Jeroen in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.