27-01-07

Lange versnellingen

Niets is er beter om goed wakker te raken dan een loopje. Vandaag stond er een lange versnellingen training op het programma. 500m in- en uitlopen en dan 3keer 1km tegen 6min en 3min rusten. Ik heb er wel van genoten. Het weer was er dan ook ideaal voor, een stuk minder koud en het zonnetje dat boven de vlden kwam piepen. Eigenlijk schrok ik er van dat op die 3min rust (waarbij ik heel rustig gewandeld heb) mijn hartslag toch telkens onder de 110bpm dook. Voor mij alleszinds een eerste indicatie van een lichte vooruitgang. Ik had dan ook tijdens heel het loopje (misschien onterecht) een licht euforisch gevoel.
Naar goede gewoonte hierbij het grafiekje van de hartslag en wat cijfermateriaal.

Running - Wuustwezel 27-01-2007, Hartslag - Tijd

 

mp

 

Voila, opdracht volbracht. Ik heb me nog wel opgegeven om mee te gaan contesten op onze radioamateursectie (van 14u tot 2u) dus de nachtrust zal eerder beperkt zijn. Ik ben dan ook al benieuwd naar de training voor morgen.
Een duurloopke van 5km tegen 7min/km.

groetjes

11:23 Gepost door Jeroen in Sport | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Knappe training, hoor. Leuk dat je al vooruitgang merkt.

Gepost door: Harmsie | 27-01-07

een amateurtje... Hallo Jeroen,
bedankt voor je bezoekje aan mijn blog, ik heb je eveneens toegevoegd aan mijn favorieten. Je bent blijkbaar echt wel gelukkig met je Garmin hé. Lijkt me ook bijzonder handig. Tja, dan voel ik me echt wel de amateur onder de amateurs. Voorlopig train ik met het traditionele start-to-run programma... maar hopelijk houdt het daar niet bij op. Wie weet overweeg ik ooit een Garmin... hoewel ik het voorlopig probeert te stellen met een eenvoudige hartslag- (e.a.)meter. :-)(die overigens ook nog gekocht moet worden) Veel succes! groetjes, katrien

Gepost door: Katrien | 27-01-07

goe bezig dag jeroen , je hebt er precies echt plezier in . je bent zeer goed bezig , en je hartslag zal zeker nog zakken . Met de lange duurloop ervoor zorgen dat ge met ne lage hartslag loopt , dus zeker niet sneller lopen , trager mag altijd. van deze training , mag je niet echt moe zijn , alleen je bene die kunnen het zo en beetje laten afweten , maar voor derest mioet dit een makkie zijn . ik hoop dat ge nog altijd tevrede bent. Je coach mario.

Gepost door: mario | 28-01-07

De commentaren zijn gesloten.