20-01-07

Geboorte

Na lange tijd stilzitten moest er iets gebeuren aan mijn conditie. Enkele weken geleden dan toch eens degelijke loopschoenen aangeschaft en wat rondgeneusd op zoek naar trainingsinfo.

Ik moet zeggen dat ik even door het bos de bomen niet meer zag!

Stilletjes aan beginnen trainen, lichtjes geirriteerd door de bezetting van mijn beide polsen (polar S510 links en Garmin ForeTrex201 rechts). Hier moest iets aan gebeuren --> beide verkopen en een Garmin Forerunner 305 aanschaffen.

Dit laatste prachttoestel heb ik nu ongeveer een week in gebruik en tot op heden (gelukkig maar) niets dan lof.

Maar ondertussen nog altijd geen degelijk trainingsschema gevonden. Hier kwam verandering in toen ik Coach Mario tegenkwam op een blog van een collega runner.

Deze is nu volop in de weer aan het opstellen van een geschikt schema voor me. Ik ben al benieuwd en smeer mn beentjes alvast in.

 

 

00:40 Gepost door Jeroen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Welkom Welkom in loop-en blogland, je zal aan beide zaken nog véél plezier beleven. Ik kom zeker af en toe eens piepen op je blog om te zien hoe het gaat. Van Mario's schema zal je heel tevreden zijn, hij heeft er voor mij eentje opgesteld voor de marathon van Parijs, en op anderhalve maand tijd voel ik al het verschil in hartslag en snelheid. Top hoor!

Gepost door: Julie | 20-01-07

De commentaren zijn gesloten.